Voeding en medicatie

Voeding

Wij geven katten smakelijke 3-mix brokjes te eten. Voor meer informatie over de samenstelling van deze brokken kunt u terecht onder het tabblad verkoop voeding. De brokjes zitten bij de prijs van het verblijf inbegrepen.

Heeft u liever dat uw kat zijn eigen voeding krijgt, kunt u dit voor zijn verblijf mee nemen. Dit is natuurlijk ook belangrijk wanneer uw kat een speciale voeding heeft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nier- of blaasdieet.

Wanneer uw kat vers vlees voeding krijgt, kunt u dit voor het verblijf meegeven. Hierbij is het wel belangrijk dat er geen botten en graten verwerkt zijn in de voeding. Dit brengt in een dierenpension te veel risico’s met zich mee. Het vlees kan in afgemeten porties mee gegeven worden. Wij beschikken over voldoende vriesruimte om uw voeding te bewaren.
Zou u de naam van uw kat en de hoeveelheid van de voeding op het voer willen vermelden.

Denkt u er aan dat u voldoende voeding mee geeft.

Medicatie

Katten die gebruik maken van medicatie zijn bij ons van harte welkom.
Helaas hebben we geen mogelijkheid om katten met suikerziekte op te vangen.
Zou u bij het brengen van uw kat duidelijk aan willen geven hoeveel en wanneer uw kat de medicatie nodig heeft. Zou u tevens de naam van uw kat en de hoeveelheid van de medicatie op het doosje willen vermelden.