Voeding en medicatie

Voeding

Uw hond krijgt bij de Sierkamp smakelijke krokante brokken te eten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om Sierkamp lam en rijst brokken of geperste brokken aan uw hond te geven, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Voor meer informatie over deze brokken kunt u terecht onder het tabblad verkoop voeding. De voeding zit bij de prijs van het verblijf inbegrepen.

Heeft u liever dat uw hond zijn eigen voeding krijgt, dan kunt u dit voor zijn verblijf mee nemen. Dit is natuurlijk ook belangrijk wanneer uw hond een speciale voeding heeft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nier- of blaasdieet.

Wanneer uw hond vers vlees voeding krijgt dan kunt u dit ook meenemen. Hierbij is het wel belangrijk dat er geen botten en graten verwerkt zijn in de voeding. Dit brengt in een dierenpension te veel risico’s met zich mee. Het vlees kan in afgemeten porties mee gegeven worden. Wij beschikken over voldoende vriesruimte.
Denkt u er aan dat u voldoende voeding mee geeft. Dieren bewegen in een dierenpension vaak meer dan in de huiselijke omgeving en hebben dan soms wat meer voeding nodig om op hetzelfde gewicht te blijven.
Zou u de naam van uw hond en de hoeveelheid van de voeding op het voer willen vermelden.

Medicatie

Honden die gebruik maken van medicatie zijn bij ons van harte welkom.
Helaas hebben wij geen mogelijkheid om honden met suikerziekte op te vangen.
Zou u bij het brengen van uw hond duidelijk aan willen geven hoeveel en wanneer uw hond de medicatie krijgt.
Zou u de naam van uw hond en hoeveelheid van de medicatie op het doosje willen vermelden.